Fortrydelsesret

Du har i forbrugerkøb altid 14 dages fortrydelsesret. Når du handler på www.uldtotter.dk tilbyder vi dog en fortrydelsesret på 30 dages på uåbnede produkter købt som forbrugerkøb (af privat person), dvs. hvis produktet har en forsegling må denne ikke være brudt og hvis produktet har en udløbsdato må denne ikke være overskredet.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Bemærk - fortrydelsesret er ikke gældende ved erhvervskøb.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 dage efter købet. Returvaren skal være modtaget senest 14 dage efter fortrydelsen. Meddelelse om fortrydelse skal gives pr. mail på info@uldtotter.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den returseddel du modtager og sende varen til:

Uldtotter.dk
Søndertorp 11
7400 Herning

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering ved almindelig fortrydelse 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og ordren skal være modtaget senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores returseddel.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Returnering ved skade eller fejl ved ordren

Disse betingelser for returnering ved fejl ved ordren dækker over følgende tilfælde;
- Ved skader på pakken ved modtagelse, som har resulteret i skade på varerne  
- Ved forkert leverede varer 

Ved skade på ordren, herunder skade på pakken ved modtagelse, som har medført skade på produktet, skal du indenfor 48 timer efter modtagelse af pakken sende følgende oplysninger til info@uldtotter.dk: 

- Oplyse navn på den vare som har en skade og som du ønsker at returnere eller bytte
- Oplyse om skaden på produktet
- Billede af pakken du modtog, hvor den er lukket og hvor skaden er synlig 
- Billede af pakkelabel 
- Billede af pakken åben (indeholdende produktet og eventuel beskyttelsesfyld, fx bobbelplast ol.). 
- Billede af det skadede produkt  
- Billede/kopi af følgesedlen som er fremsendt med pakken

Ved fejl i ordren, herunder forkert leveret varer (mængde, størrelse, farve mv.), skal du indenfor 48 timer efter modtagelse af pakken sende en mail til info@uldtotter.dk med et billede af den forkert leverede vare samt en kopi/billede af følgesedlen.   

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget ordren retur. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.